1691178.jpg

Tässä on Katrinin talo. (tavanomainen tylsä esittely aloitus...) Yksi iso, harmaa, talo. Uima-allas ja romanttisia puita, hellanlettas. "Fantastico!!!" Huutaa Katrin pihalla. Juu, juu, kyllä se on hieno... "Fantastico! >:(" Ei tarvitse selventää, ymmärsin jo. Siis jatkan... mutta siisteyttä vaatii sen hoito, iso talo... ja niinkuin Katrin jo sanoi; Fantastico, on talo lähes fantastisen kalliskin...

1691667.jpg

Ja tässä... "Fantastico!!!" Ole hiljaa Katrin. Ja tässä on keittiö, jalkapohjia hivelevä matto, jalkapohjia kuluttava linoleum ruudukko... Nälän pienentävä jääkaappi, keittiön kärventävä hella ja mikroaaltouuni. Hetkonen... Hellanlettas-itkupaju on tullut sisään, onkohan ikkunassa eristeitä lainkaan?

1691706.jpg

Hieman pienenmpi kuva, mutta ei anneta sen haitata... "Fant...!" KATRIN!!!!! Puhuisit edes englantia, en kestä kun joka huoneessa joutuu erikseen huutamaan fantastico... Noniin, jatketaan me tästä eikä oteta katrinia huomioon tälläkertaa. "Great!!!" *huokaus* Silti, tässä on eteinen. Siellä on stereot. Stereoista kuuluu musiikkia. Musiikki on huonoa. Katrin kaivaa repustaan vasaraa. "Stupid "stereo"!!!!" Katrin ei.

1691721.jpg

Oi, ruokailutila! Mutta silti jää kaihertamaan MITÄ alaston naispatsas tekee ruokapöydän vieressä? Kuitenkin tämän pöydän edessä ruoka maistuu! "Näin on!" Katrin? "Niin?" Sinä...puhuit...suomea...? "Kyllä, minähän osaan puhua kaikkia kieliä." Miksi olet sitten tähän asti huudellut fantasticoa? "No, kun se oli hauskaa" *ottaa mahdollisimman kiltin ilmeen naamalle ja hymyilee "kauniisti"*

1691741.jpg

Sitten siirrymmekin olohuoneeseen, siihen paikkaan jossa katsomme televisiota, kodin keskusta ja kuhertelemme sohvalla maailmantappiin saakka. " Ja paikka jossa kastelemme muovikukkaset!" Juuri niin Katrin.

1691745.jpg

Ja luontevasti siirrymme yläkertaan. Hetkonen, kuka toi on? Katrin, et kai ole päästänyt vieraita sisään vielä? " Ehe... ehe he he hee... *nolo* e-en." Yläkerrassa vallitsevassa poikkeus tilassa sanon että jatkamme silti vaikka meillä on kutsumaton vieras. Täällä on siis sänky, sohva, hermoja raastava piano...

1691761.jpg

...Poreamme, tietokone, työpöytä, tuoli, kukkanen, peili ja kirjahylly. Kuvassa ei näy Katrinin vaatteenvaihto piste. "Minä jo luulin että aijot jättää minut vaatekaapitta!>:(" En nyt sentään... mutta  olisi tehnyt mieli...

1691769.jpg

Tästä siirrymme kuitenkin alakerran vessaan, jossa on tietenkin vessanpönttö, suihku/kylpyamme ja kukka. Ei sovi unohtaa taulua ja mattoa.

1691781.jpg

Ja Katrinin pyynnöstä lisäsimme taloon viellä serenadi parvekkeen. Tuleekohan hän kuulemaan sieltä yhtäkään serenadia? " Varmasti, käytän vain vastustamatonta charmiani! Sillä voisin hurmata jopa...

1691785.jpg

... Kadulla käppäilevän Joonas Sivénin." Älä edes yritäkkään, hän kuuluu toiseen tarinaan, joten en halua että teet mitään tyhmää. (Mainos: Sivénit , netin ainoa toiminnassa oleva HRG.) Hyvä tarina, lukekaa ihmiset, ei tästä mun tarinasta kai mitään tuu. "Mitä? ei käy että sanot noin! Mä haluun olla edes vähän kuuluisa." *huokaisee*

1691809.jpg

OMG! Doris Pelkonenkin! Siis Sivén... Täälähän tapaa paljon julkkiksia... Ei niiden Simliciouksessa pitäis olla, vaan Serolassa. Harmi että Doris toi laskuja ja poistu heti, olis vonu edes antaa nimmarin.

1691816.jpg

"Onko siellä postilaatikossa vauva? Äh, laskuja vain." Katrin on sekoamassa.

1691817.jpg

"Apua! Orlando Luode! Se sama tyyppi joka jäi Sivéneille soittamaan pianoa ja jolle piti maksaa siitä että hän häipyy!" Juokse katrin juokse!

1691778.jpg

Koska Katrin on Lainvalvonta uralla, hänen tarvitsee nostaa kuntoaan tietenkin joten hän on vaatimalla vaatinut Kuntolaitteen,

1691780.jpg

Flipperin,

1691777.jpg

Uudet stereot ja

1691779.jpg

Uuden mikron, mitä kävi sille vanhalle? " en mä vaan tiedä..."

1691825.jpg

Ja tietenkin kuntolaitetta piti mennä vähän kokeilemaan. "Kato, mä jaksan nostaa kaikki painot! Mä oon paras! Yahoo!!!!"

1691847.jpg

Ja sitten joogasimme. "Hengitä syvään, hiiiiiiiiiiiiiiiih huuuuuuuuuuuuuuh. tehty.

1691852.jpg

Taivu kaksinkerroin ja kurkista jalkojen välistä. hengitä syvään. kuulostaa tyhmältä mutta tehty silti.

1691849.jpg

Nouse käsilleseisontaan ja taivuta jalat ylös. Tehty sekin, mutta tää on hankalaa.

1691854.jpg

Kathrin, tuli pimeää, mutta jatkamme silti. Laita toinen jalka kainaloon ja se toinen tarpeeton jalka koukkuun sen päälle. ja toinen käsi suoraks eteen. Jos kuntoa löytyy voit yrittää seisoa yhdellä sormella. "Ehei, minä lopetan tähän, ja työautokin tuli."

1691912.jpg 

"Hmm, voiko lapsia tilata puhelimella? minä kun kaipaisin yhtä sellaista." Niitä ei tilata vaan adoptoidaan, sitäpaitsi et saa hankkia lapsia vielä, se ei kuulu tarinaan. "ilonpilaaja!"

1691916.jpg

No niin, tuliko ylennys?

1691918.jpg

"No tietenkin! Mä oon paras! Juhuu! (epämääräistä simlichin kielistä hihkumista)"

1691919.jpg 

Tätä juhlitaan sukeltamalla altaaseen. "Kato kun mä sukburlburlkurl!" En saa selvää, puhu veden pintapuolella mielummin.

1691923.jpg

"Älä jatka viel, mulla on vettä korvassa!"

ILLALLA:

1691825.jpg

Ja nyt jatketaan sitä mihin jäätiin.

1691826.jpg

"Jaksa...viellä...vähän...niin...taito...on...huipussa" täh? Tarkotaks sä että sulla oli valmiiks 9 kuntopistettä? "Jep"

1691827.jpg

Kuitenkin se taito on nyt huipussa ja katrin onnensa kukkuloilla. "Mä oon kuntoguru!"